Burcu BEZİRGANOĞLU - Müdür Yardımcısı

1990 yılında Isparta´da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Burdur´da tamamladıktan sonra lisans eğitimi için Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğpitim Fakültesi Okulöncesi Öğretmenliği programına yerleşti. 2012 yılında lisans eğitimini tamalayarak aynı yıl içerisinde Antalya Kepez Baraj İlkokuluna Okulöncesi Öğretmeni olarak göreve başladı. 2014 yılında Akdeniz Üniversitesi İlköğretim Ana Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına yerleşerek eğitimini tamamladı. 2015 yılında mecburi hizmetini yapmak üzere Antalya Demre Çevreli Bozoğlu Tarkun İlkokulu Kapaklı Anasınıfına okulöncesi öğretmeni olarak atandı. 2016-2018 yılları arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Anaokulunda müdür vekilliği, 2018-2020 yılları arasında Demre Yunus Emre İlkokulunda müdür yardımcılığı, 2020-2022 yılları arasında Demre Beymelek Ayşe Öğretmen Anaokulunda müdür vekilliği görevlerinde bulundu. 2022 yılı Haziran ayında okulumuza müdür yardımcısı olarak atandı. Halen okulumuzda müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır.