T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KEPEZ - Mimar Sinan İlkokulu

İrfan BİLİM - MÜDÜR

               Afyon İli İhsaniye İlçesi Döğer Kasabasında doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Afyon’da tamamladı. Denizli Eğitim Yüksek Okulunu bitirerek Bingöl İli Genç İlçesinde öğretmenlik görevine başladı. Zonguldak’ta er öğretmen olarak çalıştı. Doğu görevinin ardından 4 yıl Kütahya ilinde çalıştı. Kütahya’dan sonra Afyon’a tayin oldu.

               2000 yılında kazanmış olduğu “Eğitim Yöneticiliği Sınavı” sonrasında Gazlıgöl İlköğretim Okulunda ve Kadaifcioğlu İlköğretim Okulunda Okul Müdürü olarak 2005 yılına kadar görev yaptı.

               Milli Eğitim Bakanlığının açmış olduğu Yurtdışı Öğretmenlik sınavını kazanarak Özbekistan Taşkent İlköğretim Okulunda görevlendirildi. Burada Öğretmen, Müdür Yardımcısı ve Okul Müdürü olarak 2009 yılına kadar çalıştı. Yurtdışı dönüşü Afyon Osman Attila İlköğretim Okulunda ve Yüksel Varlı İlköğretim Okullarında öğretmen olarak çalıştı.

               Afyon Kocatepe Üniversitesinde 2010 yılında Yüksek Lisansa başladı. Eğitim Fakültesi İlköğretim Anabilim Dalında Yüksek Lisansını tamamladı.

               2012 yılının Eylül ayında Antalya İli Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokuluna Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak tayin oldu.  Ekim 2013 tarihinde Kepez İlçesi Halil Akyüz Ortaokuluna  atandı. Bu okulda Okul Müdür Vekili olarak çalışırken Kemer Rukiye Koç Ortaokuluna müdür olarak atandı.Buradaki görevinden sonra 2017-2020 tarihleri arasında Konyaaltı Ayten Çağıran Ortaokulu müdürlüğü yaptı.2020 yılında alan değişikliği yaparak Sınıf Öğretmenliği alanına döndü.6 Eylül 2021 tarihinde Mimar Sinan İlkokulunda müdür olarak göreve başladı. Evli ve 2 çocuk sahibi olup İngilizce, Rusça ve Özbekçe dillerini bilmektedir.